Ons restaurant

Restaurant 'In het Bonte Varken', kerkstraat 92 in Bodegraven

Restaurant 'In het Bonte Varken' is een gezellig restaurant met een huiselijke sfeer van Just, Yvonne en Jorn. Gelegen in het centrum van Bodegraven. Met veel producten uit de regio, zoals groenten van eigen tuin. Kom eens langs en laat u verrassen!

Dinerbon

Heeft u wel eens gedacht aan een dinerbon van restaurant 'In het Bonte Varken'? Leuk om te krijgen, maar natuurlijk ook leuk om te geven. Met moederdag, vaderdag, een verjaardag of gewoon zomaar als bedankje. U kunt zelf het bedrag bepalen. Dinerbonnen zijn in ons restaurant verkrijgbaar.

Catering

Naast dat u kunt genieten in ons restaurant, verzorgen wij ook catering. Wij bieden alle soorten van catering aan; van luxe hapjes voor een verjaardag tot een compleet georganiseerd buffet. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Daarnaast is koken op locatie kan zowel bij u thuis - in uw eigen keuken - als op een door u nader te bepalen locatie mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Groepen

Naast dat wij á la carte of een suprisemenu aanbieden, kunt u in ons restaurant ook terecht als groep. Iedereen is welkom, of u nu met 10 of 40 personen wenst te komen (vanaf 30 personen heeft u het gehele restaurant tot uw beschikking). Vanaf 20 personen is het ook mogelijk om als buffet, brunch of bijvoorbeeld walking-diner te organiseren.

Terras

Wij beschikken ook over een heerlijk rustig terras, bij ons op de binnenplaats. U kunt op ons terras achter het restaurant genieten van een kopje koffie, borrel of een heerlijke lunch of diner. Dit is bij lekker weer, als het bord 'terras is open' voor ons restaurant staat.

Thema-avonden

Regelmatig organiseren wij een thema-avond zoals een mosselavond, een wild-avond of een kerstdiner. Houd onze facebookpagina en website in de gaten voor de data.