Menukaart Restaurant 'In het Bonte Varken'

Voorgerecht in de keuken van ons restaurant

Stel uw driegangenmenu samen

Menuprijs 3-gangen € 32,50
(voor-, hoofd- en nagerecht)

Indien u een gang los bestelt zijn de kosten:

Voorgerecht € 9,50
Hoofdgerecht € 20,00
Nagerecht € 7,50

Voorgerechten

Huisgemaakte paté met chutney van tomaat

Oosterse salade met dimsum van kip

Soep van de dag

Blini met geitenkaas en gravad lax

Bocadillo con Albónigas (gehaktballetjes op Spaanse wijze)

Open ravioli van bospaddenstoelen en spinazie (vegetarisch)

Hoofdgerechten

Stoofpotje van Iberico-varken in Kraanwaterbier

Dry aged runderentrecote met choronsaus (+ € 2,50)

Surf en Turf (kalfshamburger met gamba's en truffelmayonaise)

Duo van wilde eend uit de Meijepolder met jus van bramen

Taartje van witlof en blauwschimmelkaas (vegetarisch)

Vis van de dag met bijpassende saus

Nagerechten

- Ons ijs wordt huisgedraaid -

Creme brulee van chocolade met kriekbierijs

Perenstrudel met witte chocolade-ijs

Torta della nonna (Italiaans roomgebak)

Bord met Bodegraafse boerenkaas (+ € 1,50)
tip: een glaasje oude port vanaf € 7,75

Gemarineerde en geflambeerde ananas met verveine-ijs

Samenspel van onze desserts (vanaf 2 personen, + € 3,- p.p.)

Sweet bites met koffie of thee

Om de kwaliteit van de gerechten ook voor een groter aantal gasten te garanderen, is het in ons restaurant gebruikelijk om vanaf 10 personen een menu af te spreken.