Menukaart Restaurant 'In het Bonte Varken'

Voorgerecht in de keuken van ons restaurant

Stel uw driegangenmenu samen

Menuprijs 3-gangen € 32,50
(voor-, hoofd- en nagerecht)

Indien u een gang los bestelt zijn de kosten:

Voorgerecht € 9,50
Hoofdgerecht € 20,00
Nagerecht € 7,50

Voorgerechten

Heilbot|gepekeld|droge worst|ponzu gel|sesamdressing

Carpaccio bonbon|aardappelsalade|spekjes|crème fraîche

Paprika|geroosterd|tartaar|gepocheerd ei|kappertjes|vega

Risotto Milanese|carnaroli risotto|merg|saffraan|Parmazaanse kaas 60 maanden

Eendenborst|gerookt|biet|salade|appel|walnoot

Soep van de dag|wisselend|seizoen|huisgemaakt

Hoofdgerechten

Kalfssukade|sous vide|55 graden|eigen jus

Vis van de dag|wisselend|seizoen|bijpassende saus

Iberico varken|duo|secreto|procureur|bapao|hoisin|jus

Chili sin carne|jackfruit|kidneybonen|Mexicaans|vega

Tournedos|biefstuk van de haas|Hollandaise|dragon (+€ 4,50)

Parelhoen|supremefilet|langzaam gegaard|jus|Calvados

Nagerechten

- Ons ijs wordt huisgedraaid -

Stapelaar|maanzaadkletskop|sinaasappel|groene thee-sereh-sorbetijs

Tiramisu|mascarpone|bitterkoekjes|Amaretto

Kaas|Groene Hart|chutney|noten (+ € 1,50)
tip: een glaasje oude port vanaf € 7,75

Parfait|yoghurt|fruit|nonnevot (donut)

Ravioli|appel|lemoncurd|crumble|tonkabonenroomijs

Snickersdessert|chocoladeschuim|pinda|dulche de leche-roomijs

 

Om de kwaliteit van de gerechten ook voor een groter aantal gasten te garanderen, is het in ons restaurant gebruikelijk om vanaf 10 personen een menu af te spreken.